Auditbezoek

Met trots willen we u laten weten dat de Auditdag bij ons op school goed is verlopen! Het auditteam heeft laten weten dat zij hebben gezien dat het team met veel plezier en kennis van onderwijs de leerlingen de aandacht en zorg geeft die nodig is om tot mooie en passende schoolresultaten te komen.
Binnen het referentiekader scoort De Globe op de door de inspectie gestelde basiskwaliteit en scoort zelfs op vanuit Spaarnesant aangeven items een aantal punten daarboven!

In het gesprek met een delegatie/vertegenwoordiging van de ouders en een gesprek met een groep leerlingen was echt duidelijk dat zowel de ouders als de leerlingen blij en tevreden zijn met onze school en dat zij hier met plezier komen!

Met de aanbevelingen vanuit het Auditteam gaat het schoolteam in gesprek en aan de slag.

Als team zijn we er heel blij mee dat er gezien en bevestigd wordt dat we op de goede manier werken aan de ontwikkeling van de leerlingen en dat ouders en leerlingen dat ook zelf zo ervaren.

Welkom! Wij gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Door verder te surfen op onze website ga je akkoord met het cookie en privacybeleid van Stichting Spaarnesant.