Groep 7 en 8 in actie!

Per jaar gooit iedere Nederlander zo’n tien kilo textiel in de vuilnisbak. Of kleren blijven jaren in de kasten hangen. Zonde, want de meeste kleding is goed genoeg voor een tweede ronde.
De Textiel Race maakt kinderen en hun omgeving bewust over het belang van recycling en hergebruik. Sinds 12 september zamelen kinderen van de Globe zoveel mogelijk oud en kapot textiel in. Het textiel wordt daarna gerepareerd of gerecycled. Tot en met 6 oktober kan iedereen zijn oude en kapotte textiel inleveren in de speciale container op school!
Vraag ook in je omgeving of er mensen zijn die oud en kapot textiel hebben, want.…zo maken we de wereld een beetje schoner en mooier (…en als de kinderen van De Globe meer textiel ophalen dan de andere deelnemende scholen winnen de kinderen van groep 7 en 8 een leerzaam en leuk uitstapje naar Nemo 😉).

https://youtube.com/shorts/8EsFbI98TA4?feature=share

Welkom! Wij gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Door verder te surfen op onze website ga je akkoord met het cookie en privacybeleid van Stichting Spaarnesant.