Kerst Sing-In met De Globe

Donderdag 20 december luidt het Care & Culture koor de feestdagen in met een sfeervol kerstoptreden in Woonzorgcentrum Schalkweide. Kinderen van basisschool de Globe en bezoekers van dagcentrum Weidehart en ontmoetingscentrum Schalkhart zingen samen en nodigen iedereen uit om mee te doen tijdens de Kerst Sing-In.

Het optreden wordt georganiseerd door Kennemerhart, Stichting Sint Jacob, Care & Culture en Basisschool de Globe. Buurtbewoners, vrienden en familie, mantelzorgers, verzorgers en iedereen die wil luisteren of mee wil zingen is van harte welkom. Onder leiding van pianist en dirigent Remmert Velthuis worden kerstliedjes afgewisseld met herkenbare meezingers. Tijdens deze muzikale ontmoeting staat er koffie, thee, jenever, en iets lekkers klaar.

Kerst Sing-In jong en oud zingen samen

Het Care & Culture koor Haarlem is een project van Haarlems Goud, een initiatief dat cultuur aanbied aan ouderen in Haarlem. Haarlems Goud wordt gecoördineerd door Hart en mogelijk gemaakt door de Gemeente Haarlem, en het Fonds voor Cultuurparticipatie. Dit gebeurt in het kader van Age Friendly Cultural Cities. Bezoek voor meer informatie de website: www.haarlemsgoud.nl

Kennermerhart en Stichting Sint Jacob

Met 2000 gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers en 750 vrijwilligers biedt Kennemerhart een breed scala aan zorg- en dienstverlening aan ruim 2500 ouderen in de regio Haarlem. Stichting Sint Jacob biedt op haar beurt liefdevolle en deskundige zorg, behandeling en revalidatie voor ouderen in de regio Zuid-Kennemerland. Bij Stichting Sint Jacob kunt je wonen of revalideren.

Wanneer: donderdag 20 december, 13.30 – 14.15 uur
Locatie: Woonzorgcentrum Schalkweide, Floris van Adrichemlaan 15, Haarlem.
Meer informatie: Dagcentrum Weidehart, 06-20005580. Weidehart@kennemerhart.nl

Welkom! Wij gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Door verder te surfen op onze website ga je akkoord met het cookie en privacybeleid van Stichting Spaarnesant.