start kalenderjaar 2021

Maandag 4 januari begon het nieuwe schooljaar. Helaas konden we elkaar niet live ontmoeten en een gelukkig en gezond nieuwjaar wensen, dat deden we online…
Wat fantastisch dat het bijna iedereen ook echt gelukt is om online te zijn met de eigen groep en leerkracht ! De lessen starten en de kinderen konden zelfstandig verder. Afspraken voor de komende dagen, de lesmomenten en extra instructiemomenten werden gemaakt. De kleuters hebben ook allemaal contact gehad met de leerkrachten en er zijn werkboekjes opgehaald. Voor de enkeling waarvoor het niet lukte om online te zijn hebben we direct oplossingen gezocht en geholpen waar mogelijk om de lessen te kunnen volgen.
We wachten de berichtgeving rondom de Lock down af. Vanuit de school voor alle leerlingen en per groep aan de leerlingen en ouders wordt de nodige informatie via Social schools gestuurd en is er contact via Teams.
Blijf gezond, zorg voor elkaar en hopelijk tot gauw!

Welkom! Wij gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Door verder te surfen op onze website ga je akkoord met het cookie en privacybeleid van Stichting Spaarnesant.