WINNAAR ONTWERPWEDSTRIJD

D e j u r y v a n d e 2 e S p a a r n e s a n t
nieuwjaarskaart ontwerpwedstrijd had de lastige opgave om een keuze te maken uit alle fantastische prachtige inzendingen en zag onder andere veel vuurwerk, kerstbomen, originele creaties en feestelijke ontwerpen.

Uit alle ingezonden ontwerpen heeft de jury uiteindelijk gekozen voor de kleurrijke
moderne en kunstzinnige creatie van ’SAMEN’, ontworpen door leerlingen van Groep 7 van De Globe

De kinderen van Groep 7 kwamen na een gesprek met de klas tot de conclusie dat samen zijn met je familie en vrienden veel geluk brengt en hebben “een Gelukkig nieuwjaar” voorzien van het beeld “Samen” De technieken die ze hebben gebruikt zijn verf, fotografie, digitale bewerking en vervolgens ingezet over de volle breedte. Het originele kunstzinnige ontwerp, kleurgebruik en design hebben er voor gezorgd dat de leerlingen van groep 7 van De Globe een bioscoopmiddag hebben gewonnen.

De ontwerpen die ook zijn opgenomen in de kaart zijn die van de Hannie Schaft, de Prof. Dumontschool en de Peppelaer. De 4 ontwerpers krijgen allen een bioscoopbon voor de leuke inzending. Het ziet er fraai uit, goed beeld, creatief en vooral kleurrijk.
Wij willen iedereen bedanken voor het maken van alle mooie ontwerpen. Alle kinderen van groep 7 van de Globe gefeliciteerd met jullie eerste prijs!

Spaarnesant Ontwerpwedstrijd Jury

Welkom! Wij gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Door verder te surfen op onze website ga je akkoord met het cookie en privacybeleid van Stichting Spaarnesant.