Inschrijven

Kennismaken of inschrijven

Voor inschrijven op de basisschool kunt u telefonisch een vrijblijvende afspraak maken voor een gesprek en rondleiding. We laten u graag onze school zien en beantwoorden dan uw vragen.

Voor de aanmelding en inschrijving voor kinderen onder de 4 jaar op de basisschool werken wij volgens het plaatsingsbeleid van de gemeente. Voor het aanmelden van leerlingen tussen 4 en 12 jaar kunt u telefonisch contact opnemen en langskomen op school.

Kennismaken of inschrijven? Neem direct contact op!

 

Bel ons of stuur een email

Plaatsingsbeleid Basisonderwijs Haarlem

Het plaatsingsbeleid van De Globe
Klik hier om het plaatsingsbeleid te downloaden.
Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden. (digitaal in te vullen)
Klik hier om de brochure te downloaden.
Klik hier om de brochure te downloaden. (English version)

Coronacrisis en plaatsingsbeleid

Als gevolg van de Coronacrisis is besloten om de toewijzing van de plaatsen aan kinderen geboren in de maanden december 2016 t/m maart 2017 te verplaatsen naar juni a.s.. In tegenstelling tot de data die in de brochure “Voor het eerst naar de basisschool in Haarlem” staan, kunt u t/m dinsdag 26 mei a.s. het aanmeldformulier inleveren. U zal dan uiterlijk 10 juni bericht ontvangen van de school waar uw kind geplaatst kan worden.

Inleveren van het aanmeldformulier
Omdat de school voorlopig niet toegankelijk is, kunt u uw aanmeldformulier bij voorkeur per e-mail (bijv. via een scan of foto van uw mobiel) inleveren, maar het kan ook per post of in de brievenbus van de school. Als u van een niet-voorgedrukt aanmeldformulier gebruik maakt, verzoeken wij u hierbij ook een adresbewijs toe te voegen. Het e-mailadres van de school is: thea.tichelaar@spaarnesant.nl

Informatie over de school
Helaas kunnen wij totdat de scholen weer open gaan geen rondleidingen organiseren. Graag willen wij u wel in de gelegenheid stellen met onze school kennis te maken. Via onze website krijgt u een goede eerste indruk van wat wij te bieden hebben.
De school is de komende periode minder telefonisch bereikbaar, de aanwezigheid van teamleden is vanwege de omstandigheden wisselend.
Via de mail kunt u ons altijd bereiken en wij zullen uw vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Via de mail kunt u ons het verzoek doen voor telefonisch contact en een mondeling overleg, laat u daarvoor a.u.b. uw naam en telefoonnummer achter. Wij beantwoorden uw vragen graag en hopen u te ontmoeten wanneer dat weer mogelijk is.

De Globe Veelzijdig en Kleurrijk!

Welkom! Wij gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Door verder te surfen op onze website ga je akkoord met het cookie en privacybeleid van Stichting Spaarnesant.