Inschrijven

Kennismaken of inschrijven

Voor inschrijven op de basisschool kunt u telefonisch een afspraak maken voor een oriënterend gesprek en rondleiding door de directeur. We laten u graag onze mooie school zien en beantwoorden uw vragen.

Voor de aanmelding en inschrijving voor kinderen onder de 4 jaar op de basisschool werken wij volgens het plaatsingsbeleid van de gemeente. Voor het aanmelden van leerlingen tussen 4 en 12 jaar kunt u telefonisch contact opnemen en langskomen op school.

Kennismaken of inschrijven? Neem direct contact op!

 

Bel ons of stuur een email

Plaatsingsbeleid Basisonderwijs Haarlem

Het plaatsingsbeleid van de Globe
Klik hier om het plaatsingsbeleid te downloaden.
Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden.
Klik hier om de brochure te lezen.
Klik hier om de brochure te lezen. (English version)

Aanmelden

U kunt uw aanmeldformulier persoonlijk of per e-mail (bijv. via een scan of foto van uw mobiel) inleveren, maar het kan ook per post of in de brievenbus van de school. Als u van een niet-voorgedrukt aanmeldformulier gebruik maakt, verzoeken wij u hierbij ook een adresbewijs toe te voegen. Het e-mailadres van de directie is: robin.van.norde@spaarnesant.nl

Informatie over de school
Via de mail kunt u ons altijd bereiken en wij zullen uw vragen of verzoek voor een rondleiding zo spoedig mogelijk beantwoorden. Natuurlijk zijn wij op schooldagen telefonisch bereikbaar. Voor een persoonlijke kennismaking, een gesprek en/of een rondleiding ontvangen wij u na afspraak graag bij ons op school. 

OBS de Globe, voor steengoed onderwijs!

Welkom! Wij gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Door verder te surfen op onze website ga je akkoord met het cookie en privacybeleid van Stichting Spaarnesant.