Inschrijven

Kennismaken of inschrijven

Voor inschrijven op de basisschool kunt u telefonisch een vrijblijvende afspraak maken voor een gesprek en rondleiding. We laten u graag onze school zien en beantwoorden dan uw vragen.

Voor de aanmelding en inschrijving voor kinderen onder de 4 jaar op de basisschool werken wij volgens het plaatsingsbeleid van de gemeente. Voor het aanmelden van leerlingen tussen 4 en 12 jaar kunt u telefonisch contact opnemen en langskomen op school.

Kennismaken of inschrijven? Neem direct contact op!

 

Bel ons of stuur een email

Plaatsingsbeleid Basisonderwijs Haarlem

Het plaatsingsbeleid van De Globe
Klik hier om het plaatsingsbeleid te downloaden.
Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden. (digitaal in te vullen)
Klik hier om de brochure te downloaden.
Klik hier om de brochure te downloaden. (English version)

Coronacrisis en plaatsingsbeleid


U kunt uw aanmeldformulier persoonlijk of per e-mail (bijv. via een scan of foto van uw mobiel) inleveren, maar het kan ook per post of in de brievenbus van de school. Als u van een niet-voorgedrukt aanmeldformulier gebruik maakt, verzoeken wij u hierbij ook een adresbewijs toe te voegen. Het e-mailadres van de school is: thea.tichelaar@spaarnesant.nl

Informatie over de school
Via de mail kunt u ons altijd bereiken en wij zullen uw vragen of verzoek voor een rondleiding zo spoedig mogelijk beantwoorden. Natuurlijk zijn wij op schooldagen telefonisch bereikbaar. Voor een persoonlijke kennismaking, een gesprek en/of een rondleiding ontvangen wij u na afspraak graag bij ons op school. We houden ons daarbij aan de richtlijnen rondom Corona. 

De Globe Veelzijdig en Kleurrijk!

Welkom! Wij gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Door verder te surfen op onze website ga je akkoord met het cookie en privacybeleid van Stichting Spaarnesant.